Reis- en Trekkingfietsen

Reis- en Trekkingfietsen

Een trekking fiets is ontworpen om op een comfortabele manier lange afstanden te kunnen afleggen op gevarieerd terrein, al dan niet met bagage. Deze fietsen zijn dus niet enkel geschikt voor de reisfietser, maar ook bvb voor de pendelaar die zoekt naar een onderhoudsvriendelijke fiets om zijn dagelijkse km’s af te werken. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en comfort gaan samen op een trekking fiets.

Kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel voor een adviesgesprek. Samen bepalen we dan welke fiets perfect bij u past.

Onze merken

Santos

Nederlandse fabrikant van fietsen voor intensief gebruik. De reisfietser of de intensieve fiets-pendelaar komen zeker aan hun trekken bij Santos. Kwaliteit en personalisatie zitten in hun DNA. Met onze Santos-pasfiets kunnen we jouw ideale fiets configureren.
Santos biedt ook elektrische fietsen aan.

Utopia Velo

Utopia Velo is een kleine Duitse constructeur met een uitstekende reputatie. De fietsen met gekruiste stalen frames zijn uitermate geschikt voor mensen met een XXL maat: zowel in lengte als gewicht, of beide. Mensen met rugklachten zijn ook gebaat bij een Utopia Velo fiets. Elk model is beschikbaar als gewone fiets en als elektrische fiets. Ook hier kan je tot zekere hoogte je gewenste fiets samenstellen.

Hase Bikes

Duitse fabrikant van speciale fietsen: hoofdzakelijk driewiel modellen en één tandem. Ook in e-bike versie. Op dit ogenblik richt Velonaut zich op het model Pino: een ligfiets tandem die kan worden aangewend als trekkingfiets of als familie fiets in de stad.

Campus

Campus Campus is een kleinere Duitste constructeur van stads-en trekkingfietsen.
Zij bieden ook elektrische fietsen aan. Bij Campus kan men zijn fiets tot op zekere hoogte zelf samenstellen.