XXL Fietsen

XXL Fietsen

Voor maximaal fietsplezier is het belangrijk dat de fiets is aangepast aan de lichaamsbouw van de fietser. In tijden van massaproductie en standaardisatie vinden XXL mensen vandaag nog moeilijk een aangepaste fiets. 2 van onze fietsenmerken bieden nog steeds fietsen aan in grote maten.

Kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel voor een adviesgesprek. Samen bepalen we dan welke fiets perfect bij u past.

Onze merken

Utopia Velo

Utopia Velo is een kleine Duitse constructeur met een uitstekende reputatie. De fietsen met gekruiste stalen frames zijn uitermate geschikt voor mensen met een XXL maat: zowel in lengte als gewicht, of beide. Mensen met rugklachten zijn ook gebaat bij een Utopia Velo fiets. Elk model is beschikbaar als gewone fiets en als elektrische fiets. Ook hier kan je tot zekere hoogte je gewenste fiets samenstellen.

Santos

Nederlandse fabrikant van fietsen voor intensief gebruik. De reisfietser of de intensieve fiets-pendelaar komen zeker aan hun trekken bij Santos. Kwaliteit en personalisatie zitten in hun DNA. Met onze Santos-pasfiets kunnen we jouw ideale fiets configureren.
Santos biedt ook elektrische fietsen aan.