Onze fietsen

Wij richten ons op de dagelijkse fietser in en rond de stad, alsook op de (intensieve) tour fietser. Bij Velonaut helpen we je graag de meest geschikte fiets voor jou te kiezen en samen te stellen.

Voor maximaal fietsplezier dient de fiets zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw fietsbehoeften, bij jouw lichaamsbouw en ook bij jouw persoonlijkheid.

Onze (fietsen)merkenportfolio sluit aan bij deze benadering. Het zijn stuk voor stuk merken die kiezen voor een modulaire aanpak die personalisatie toelaat.

In een persoonlijk gesprek kunnen we jouw fietsbehoeften goed inschatten en vertalen naar de meest geschikte fiets. Wij werken dus graag via afspraak. Wij voorzien 1u per afspraak.

Onze cargofietsen

Als je de aankoop van cargo fiets al dan niet elektrisch, overweegt, is het belangrijk om eerst jouw fietsbehoeften goed in kaart te brengen.

In een persoonlijk gesprek helpen we je de meest geschikte cargo oplossing te bepalen. We peilen dan naar de samenstelling van het gezin (als het om kidsvervoer gaat), het typisch te vervoeren volume/gewicht (als het om goederen gaat), de parkeermogelijkheden, etc.

Bij voorkeur doen we dit op afspraak. Wij voorzien 1u per afspraak.

We bieden alvast een ruim pallet aan oplossingen aan: bakfietsen, long tails en fietskarren.

Onze aanbiedingen

Een beperkt budget, maar u wil toch niet inboeten op kwaliteit? Deze fietsen verdienen zeker uw aandacht.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen